Miten Jouni Hynynen ja A.W. Yrjänä pärjäävät Vain elämää -kuvioissa? Uuden kauden traileri julki

23.8.2023 14:39

Vain elämää -show on ennättänyt jo 14. tuotantokauteensa. Uusi kausi alkaa Nelosella ja Ruutu-palvelussa 8. syyskuuta, ja mukana on kahdeksan artistia versioimassa toistensa kappaleita sekä kertaamassa elämänsä ja uransa ei vaiheita. Uusi kausi onkin rockväen näkökulmasta varsin kiinnostava, sillä mukana on kaksi laulajaa, joita ei ihan heti odottanut näkevänsä television ruudulla.

Kotiteollisuuden Jouni Hynynen ja CMX:n A.W. Yrjänä nimittäin ottavat osaa musiikkiohjelmaan. Kummankin läsnäolo tulee jonkinmoisena yllätyksenä, sillä herrat ovat toistaiseksi suhtautuneet penseästi koko show’n konseptiin – Hynynen jopa kirjoitti vuosikymmen sitten lehtikolumnin, jossa Vain elämää sai kuulla kunniansa. Kukaties tätä mielenmuutosta käsitellään ohjelmassa, mene ja tiedä.

Uudesta tuotantokaudesta julkaistiin nyt traileri, joka tarjoaa hieman tuntumaa siihen, mitä on tulossa. Katso traileri Ruutu-palvelusta. Hynysen ja Yrjänä lisäksi uuden kauden tähtiä ovat Anna Puu, Ellinoora, Hätä-Miikka, Virve Rosti, Janna ja Robin Packalen – kiinnostavaa kuulla, millaisia tulkintoja nämä esittävät vaikka Kotiteollisuuden biiseistä tai minkä Robinin kappaleen Yrjänä on valinnut esityslistalleen.

Entä saadaanko selvyyttä CMX:n tilanteeseen? Se kiinnostaisi kyllä, orkesteri kun on viettänyt tyystin hiljaiseloa jo keväästä 2022 alkaen.

Lisää luettavaa