Miten Slayerin yllätyspaluu oikein sai alkunsa? ”Olen maanitellut häntä vuoden yli vuoden ajan”, Tom Arayan vaimo kertoo

25.2.2024 12:35

Slayerin laulaja-basisti Tom Arayan vaimo Sandra Araya on kommentoinut yhtyeen päätöstä palata keikkalavoille myöhemmin tänä vuonna. Asiasta raportoi Blabbermouth.

Araya, Kerry King, Gary Holt ja Paul Bostap nousevat lavalle Chicagon Riot Festissä ja Louisvillen Louder Than Lifessä syyskuussa, melkein viisi vuotta bändin jäähyväiskiertueen päätöskonsertin jälkeen.

”Tehdäänpä asia selväksi trolleille: Tom oli lopettanut soittamisen. Olen maanitellut häntä vuoden yli vuoden ajan. Viimein hän suostui. Kerroimme uutiset Slayerin mahtaville managereille ja he hoitivat loput! Joten kyllä, sitä ei olisi tapahtunut ilman Tomia… ilman että olisin vainonnut häntä. Mutta jatkakaa vain draamailua! Minä aion puolestani nauttia muutamasta keikasta ja olen kiitollinen, että hän rakastaa minua ja faneja tarpeeksi tehdäkseen tämän.”

”Mikään ei vedä vertoja sille kolmelle vartille kun soitamme yhdessä lavalla ja jaamme kaiken intensiivisen energian faniemme kanssa. Totuuden nimessä on todettava, että olemme ikävöineet sitä”, Tom Araya itse kommentoi yhtyeen paluuta.

”Olenko kaivannut livenä soittamista? Ehdottomasti. Slayer merkitsee faneillemme paljon. ja he merkitsevät meille paljon. Siitä tulee kuluneeksi viisi vuotta kun viimeksi näimme heidät”, toteaa puolestaan Kerry King.

Kitaristi Gary Holtin vaimo Lisa Holt julkaisi aiemmin päivityksen, jossa antoi huutia arvostelijoille.

”Kaikille niille jotka sanovat, että ’he valehtelivat’, ’heillä täytyy olla rahat loppu’ tai ’se ei ole Slayer ilman sitä ja tätä’… minulla on teille ehdotus: älkää menkö”, Holt kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Lisää luettavaa