Gary Holtin vaimo lähetti tiukan viestin kaikille Slayerin paluusta mielensä pahoittaneille – ”Älkää menkö”

22.2.2024 20:10

Slayer ilmoitti yllätyspaluustaan lavoille eilen. Vaikka uutinen onkin otettu fanien keskuudessa pääosin ilolla vastaan, on se ehtinyt herättää myös toisenlaisia tuntemuksia. Sosiaalisessa mediassa jotkut kommentoivat paluun vesittävän vuoden 2019 jäähyväiset ja fanien maksaneen turhaan suuria summia keikoista, joita tuolloin mainostettiin thrash-jätin viimeisiksi.

Nyt kitaristi Gary Holtin vaimo Lisa on julkaissut päivityksen, jossa lähettää tiukat terveiset kaikille paluu-uutisesta mielensä pahoittaneille.

”Kyllä, se on totta… ja jännittävä seikkailu sekä bändille että faneille!”Lisa Holt kirjoittaa Facebookissa. ”Kaikille niille jotka sanovat, että ’he valehtelivat’, ’heillä täytyy olla rahat loppu’ tai ’se ei ole Slayer ilman sitä ja tätä’… minulla on teille ehdotus: älkää menkö. Ja kaikille, jotka kävivät viimeisen kiertueen keikoilla ja nauttivat kokemastaan, sanon mahtavaa!”

”Tämä ei ole ’kiertue’ vaan muutama pistokeikka ja upea uutinen!” Lisa Holt jatkaa. ”Niille jotka luulevat omaavansa sisäpiiritietoa voin sanoa, että ette vain yksinkertaisesti voi tietää. Joten nauttikaa vain siitä, että hämmästyttävä bändi soittaa tänä vuonna muutaman hämmästyttävän keikan. Tai älkää, sillä ei ole väliä!”

Slayerin on toistaiseksi kerrottu esiintyvän syksyllä kahdella festivaalikeikalla Chicagossa ja Kentuckyssä.

Alla Lisa Holtin päivitys.

Lisää luettavaa