Moonsorrow julkaisi teaser-videon tulevasta levystään – melko eeppistä tavaraa luvassa

Moonsorrow julkaisee seitsemännen albuminsa 1. huhtikuuta. Mikä mahtaa olla tuon aprillipäivän merkitys levyn julkaisun kannalta, sitä emme tiedä. Jumalten aika on joka tapauksessa tuotoksen nimi.

Blabbermouthin mukaan Moonsorrowin Henri Sorvali kertoo tulevan levyn sisältävän aiempaa enemmän folksävyjä. ”Tällä kertaa ne on sulautettu tiiviisti yleissoundiin”, kuuluu suomennettuna Sorvalin ulkomaille antama kommentti.

Soundille Sorvali puolestaan kertoo eksklusiivisesti seuraavaa:

– Tosiaan, ensimmäinen pikkupalanen uudesta Moonsorrow-eepoksesta on vihdoin esillä, ja se käsittää tunnelmia albumin introsta sekä ensimmäisiä hetkiä levyn avaavasta nimiraidasta. Valitettavasti tarjoilu on tässä vaiheessa ajallisesti kovin lyhytmittainen, mutta tämäkään näyte ei varmaan jätä epäselväksi, miten syvissä ja tummissa vesissä pitkäsoitolla tullaan soutamaan…

Jumalten ajan kappalelistaus näkyy alla. Limited edition -versiossa tulee mukana bonuslevy, jolla on coverit Rotting Christin ja Graven biiseistä. Kolme varttitunnin tuolle puolen ulottuvaa biisiä mukana, ei hullummin.

1. Jumalten Aika (12:43)
2. Ruttolehto incl. Päivättömän Päivän Kansa (15:21)
3. Suden Tunti (7:06)
4. Mimisbrunn (15:55)
5. Ihmisen Aika (Kumarrus Pimeyteen) (16:00)

Bonus:

1. Soulless (Grave-cover) (3:18)
2. Non Serviam (Rotting Christ -cover) (5:10)