Morrissey lopettaa lähes 15 vuotta kestäneen boikottinsa, lähtee kiertueelle Kanadaan – ”Sillä ei lopulta ollut mitään vaikutusta”

"Minun ääneni peittyi armottomaan piikkinuijien viuhuntaan ja hylkeenpoikasten päiden murskaantumiseen."
22.2.2019 09:41

Morrissey aikoo lähteä kiertueelle Kanadaan huhtikuussa. Huomionarvoisen asiasta tekee se, että tämä tarkoittaa Mozzerin lopettavan vuonna 2006 alkaneen boikottinsa ja protestinsa, jolla laulaja on yrittänyt saada maassa harjoitettavan hylkeiden pyynnin ja tappamisen loppumaan.

”Päätökseni palata Kanadaan noin 15 vuoden jälkeen ja perua protestini sen raakalaismaista ja kivikautista vuotuista hylkeenpoikasten tappamista johtuu täysin siitä, että sillä ei lopulta ollut mitään vaikutusta eikä se auttanut ketään. Minun ääneni peittyi armottomaan piikkinuijien viuhuntaan ja hylkeenpoikasten päiden murskaantumiseen”, Morrissey kirjoittaa Morrissey Centralissa julkaistulla tiedotteella.

”Paluuni myötä olen luultavasti enemmän hyödyksi tekemällä tuntuvia lahjoituksia eläinsuojelujärjestöille jokaisessa kaupungissa, jossa esiinnyn. Onneksi niitä järjestöjä on paljon ja jokainen niistä on tervetullut pystyttämään kojujaan konsertteihini. Olemme täällä pelastaaksemme mahdollisimman monta elämää.”

”Nykyinen Kanadan hallitus julistaa monimuotoisuutta neuroottisesti. Jokainen yksilö on ainutlaatuinen ja jokaisella on yhtä paljon annettavaa. Tämä toleranssi ei kuitenkaan ulotu hyljeperheisiin”, Mozzer kritisoi.

Laulaja aikoo julkaista seuraavaksi cover-levyn, jolla tämä tulkitsee muun muassa Bob Dylania ja Roy Orbisonia. California Son -nimen saaneella levyllä ei vielä ole tiedossa tarkkaa julkaisupäivää, mutta huhujen mukaan albumi ilmestyisi maaliskuussa.

Lisää luettavaa