Moby vertaa Morrisseyta suvun outoon, humalaiseen setään – ”Rakastamme sinua, mutta parempi kun pysyt poissa”

Moby

Morrisseyn kommentit ovat liikaa jopa vahvoista mielipiteistään tunnetulle konemuusikolle.

Moby on artisti, joka tunnetaan vahvoista mielipiteistä, joita hän uskaltaa tuoda myös julki. Erityisen lähellä konemuusikon sydäntä ovat eläinten oikeudet ja Moby pitääkin aktivismiaan sillä saralla oikeana päivätyönään – musiikkia hän tekee vain lähinnä harrastuksekseen. Hänen uuden levynsä sekä oman vegaaniravintolan tuotot menevätkin suoraan eläinten hyvinvoinnista ja oikeuksista huolehtiville hyväntekeväisyysjärjestöille.

The Telegraph -lehden haastattelussa Mobylta kysyttiin mielipidettä eräästä toisesta tunnetusta vegaanista, jolla on myös vahvoja mielipiteitä – niin vahvoja ja erikoisia, että ne saavat jopa Mobynkin hämmentyneeksi. Kyseessähän on siis tietysti Morrissey, jonka mukaan esimerkiksi ”halal-teurastukseen tarvitaan todistus, jonka voi antaa vain Isisin kannattaja”.

”Joo… Se muistuttaa minua Chris Rockin vitsistä, jossa hän puhuu perheen omituisesta, humalaisesta sedästä. Kaikki ovat silleen, että ’Okei… Rakastamme sinua, mutta parempi kun pysyt poissa, teet aina kaikkea hämärää'” Moby mutisee.

”En tunne Morrisseyta. Pidin The Smithsistä, pidän joistain hänen soololevyistään ja arvostan sitä, että hän on vegaani. Kunpa hän ei vain laukoisi outoja, rasistisia juttujaan.”