Morrissey palasi julkaisukantaan kolmen vuoden tauon jälkeen – kuuntele uusi Rebels Without Applause -single

Morrissey on julkaissut ensimmäisen uuden singlensä kolmeen vuoteen. Rebels Without Applause -nimeä kantava kappale on irrotettu miekkosen tulevalta Bonfire Of Teenagers -pitkäsoitolta. Laulaja on itse kehaissut tuotosta ”elämänsä parhaaksi levyksi”, mutta sen ilmestymisajankohdan kanssa on hieman epäselvyyksiä. Albumin ilmoitettiin alunperin näkevän päivänvalon ensi vuoden helmikuussa, mutta Morrissey on sittemmin todennut julkaisun venyvän ja levyn ”kohtalon olevan täysin Capitol Recordsin käsissä”.

Bonfire of Teenagersin tuotannosta vastaa Ozzy Osbournen kahden viimeisimmän studioalbumin työstöjä luotsannut Andrew Watt, ja sillä soittavat muun muassa Red Hot Chili Peppersin basisti Flea, rumpali Chad Smith ja kitaristi John Frusciante. Lauluhommissa vierailevat ainakin Miley Cyrus ja Iggy Pop.

Morrisseyn Yhdysvaltain-kiertue on lähtenyt yskähdellen käyntiin, sillä mies keskeytti keikkansa kaksi viikkoa sitten Los Angelesissa vain puolen tunnin jälkeen. Tämän jälkeen taiteilija on perunut neljä konserttia ”yhtyeen sisäisten sairastapausten” takia.

Kuuntele Rebels Without Applause alta.