Morrissey vaati festivaalin ruokakojuja lopettamaan lihan myymisen hänen settinsä ajaksi – pikkuyhtiön kosto on kauhea

Morrissey ei tunnetusti pelleile ruoka-asioiden kanssa. Popmaailman jyrkimmäksi vegaaniksi profiloitunut laulaja ei siedä liharuokaa lähellään, joten voi vain kuvitella, millaisia ajatuksia chicagolaisen pienyrityksen ”Pork Morrissey” -leipä artistissa herättää.

Hässäkkä alkoi, kun Chicagon Riot Festissä syyskuussa esiintynyt brittitähti vetosi vahvasti festivaalin ruokamyyjiin, että nämä keskeyttäisivät lihan myymisen hänen settinsä ajaksi. Chicagolaisen DNAinfo-sivuston haastattelemat myyjät ärsyyntyivät, kun heidän mukaansa kysymys oli aluksi siitä, ettei lihaa saanut valmistaa Morrisseyn keikan aikana, koska laulaja ei halunnut haistaa liharuoan tuoksua. Keikkapäivänä artistin management kuitenkin ilmoitti, ettei lihaa saanut myydäkään.

”Se oli silkkaa kiusantekoa pienille firmoille, joilla on muutenkin vaikeaa”, paikallisen Puffs of Doom -yrityksen omistaja kertoi.

Nyt tämä tuomiopäivän ruokakauppias kostaa lanseeraamalla Pork Morrissey -leivän, johon oikea Morrissey tuskin koskisi tikullakaan: leipä kun on täytetty nimensä mukaisesti lihalla ja juustolla.

Kostonhimoisen myyjän mukaan hänellä ei ole ongelmaa kasvissyönnin kanssa, mutta Morrisseyn tapa ”tuputtaa näkemyksiään kurkusta alas” sai hänet takajaloilleen. ”Eiväthän tuollaiset vaatimukset todellisuudessa muuta mitään, ne tuntuvat vain kiusaamiselta”, Puffs of Doom -puuhamies sanoo.

Näppärä mainostempaus, mutta eipä olisi lainkaan ihme, jos kauppiaan sähköpostiin ilmaantuisi pikapuolin äkäistä postia Morrisseyn lakitiimiltä.