Mötley Crüen Nikki Sixx: ”Rock ’n’ roll on noloa – ja sen kuuluukin olla”

"Meidän kuuluu olla naurettavia, törkeitä, venyttää rajoja ja kapinoida", basisti tuumaa.
15.6.2022 18:22

Mötley Crüe palaa tällä viikolla taas keikkalavoille ja lähtee useaan otteeseen lykätylle stadionkiertueelle yhdessä Def Leppardin, Joan Jettin ja Poisonin kanssa. Classic Rock -lehti kyseli hiljattain basisti Nikki Sixxin kuulumisia ja tiedusteli, mikä on noloin Mötley Crüesta löytyvä videopätkä, mihin basisti on internetin ihmemaassa törmännyt?

”Kun valmistaudumme keikkoja varten, saatame käydä levyjä ja muita juttuja läpi. Tätä rundia varten kaivelin hieman Youtubea ja katselin joitain vanhoja videoitamme ja voisi sanoa, että ne kaikki ovat aika noloja, koska rock ’n’ roll on noloa – ja niin sen kuuluukin olla”, Sixx pohtii.

”Meidän kuuluu olla naurettavia, törkeitä, venyttää rajoja ja kapinoida. Meidän kuuluukin olla äänekkäitä, räävittömiä ja hyppiä silmille.”

Tämän päivän rock ’n’ roll on Sixxin mukaan liian siloiteltua ja hän kaipaa rockilta entisaikojen karkeutta ja rosoisuutta.

”Kaikki on vedetty Pro-Toolsin läpi hengettömäksi, leikelty kuoliaaksi. Kaipaan hieman sellaista huolimattomuutta. Kaipaan falskeja nuotteja. Kaipaan sitä, ettei kitaristi välttämättä vedä aivan täydellisesti”, Sixx toteaa.

”Mutta täytyy heti perään todeta, että on myös paljon siistejä nousevia bändejä, jotka menevät studioon ja pistävät homman purkkiin pääosin livenä. Se on aitoa ja voit aistia, että he ovat tosissaan.”

Mötley Crüen Amerikan-stadionkiertue alkaa 16. kesäkuuta Georgian Atlantasta.

Lisää luettavaa