Motown-legenda Marvin Gayesta tulossa elokuva – Perikunta on antanut siunauksensa Dr. Dren tuottamalle filmille

Työn alla on myös Jamie Foxxin tähdittämä sarja.

Monet ovat yrittäneet viedä Motown-suuruus Marvin Gayen elämäntarinan valkokankaille tuloksetta, mutta nyt räppäri Dr. Dre näyttää onnistuvan siinä, missä muun muassa F. Gary Gray, Cameron Crowe, James Gandolfini ja Lenny Kravitz ovat epäonnistuneet: Dr. Dre, oikealta nimeltään Andre Young, on saanut oikeudet laulajan musiikkiin ja tiukasti oikeuksista kiinni pitävän perikunnan siunauksen tuottamalleen Marvin Gaye -elämäkertaelokuvalle, uutisoi Variety.

Perikunta on viimeksi näyttänyt vihreää valoa Gayen elämäntarinasta näyttelijä Jamie Foxxille, joka sai luvan tv-sarjalle vuonna 2016. Projekti ei ole kuitenkaan edennyt sen jälkeen minnekään. Tämän lisäksi viime vuonna oli tarkoitus julkaista dokumenttielokuva What’s Going On, joka sisältää ennen julkaisematonta kuvamateriaalia, mutta tämäkin projekti on edelleen kehitysvaiheessa. Toivottavasti Dr. Dren tuotanto onnistuu ja etenee näitä kahta paremmin.

Dr. Dren edellinen elokuvaprojekti, rap-ryhmä N.W.A.:sta kertonut Straight Outta Compton (2015) keräsi maailmanlaajuisesti lipputuloja yli 200 miljoonaa dollaria. Elokuva oli myös Oscar-ehdokkaana parhaasta alkuperäiskäsikirjoituksesta.