Mr. Big -laulaja vahvisti huhut: yhtye tekee paluun uuden rumpalin kanssa – ”Kaikki tuntevat hänet”

Eric Martin ei halua vielä paljastaa, kuka hyppää edesmenneen Pat Torpeyn tontille.
29.12.2022 15:59

Vuonna 1988 perustettu amerikkalainen rockyhtye Mr. Big laitettiin telakalle vuonna 2018 yhtyeen perustajajäsenen, Parkinsonin tautia sairastaneen rumpali Pat Torpeyn menehdyttyä. Vielä muutama vuosi sitten yhtyeen jäsenet olivat sitä mieltä, että ajatus jatkamisesta ilman Torpeyta ei tunnu hyvältä, mutta nyt näyttää siltä, että ääni kellossa on muuttunut. Yhtyeen paluusta on huhuttu nyt jonkun aikaa ja tuoreessa The Metal Voicen haastattelussa laulaja Eric Martin vahvistaa bändin nousevan taas keikkalavoille.

”Mr. Big -juttu toteutuu, ei kahta kysymystäkään. Se tapahtuu 2023 keskivaiheilla ja luvassa on useampia keikkapäiviä”, Martin toteaa.

Martinin mukaan kaikki alkuperäisjäsenet eli hänen lisäkseen kitaristi Paul Gilbert sekä basisti Billy Sheehan ovat mukana. Rumpaliksi ei kuitenkaan lähde Matt Starr, joka toimi Torpeyn tuuraajana vuosina 2014-2018. Martin ei halua vielä paljastaa, kuka rumpupallille istahtaa.

”Sen voin kertoa, että hän lähetti koesoittovideon. Se oli Lucky This Time -kappaleesta, jota emme juurikaan soittaneet, pääasiassa minun vuokseni – se on todella vaikea kappale laulaa. Hän lähetti videon, jossa hän sekä soitti biisin rummuilla että lauloi – liidit, harmoniat, kaikki. Se oli ilmiömäistä”, Martin hehkuttaa.

”En halua sanoa hänen nimeään ennen kuin asiasta julkaistaan virallinen tiedote. Mutta tämä kaveri otti homman haltuun. Kaikki tuntevat hänet. Ja hän on myös suuri Pat Torpey -fani, mikä on todella siistiä. Huomasin hänen lähettämästään videosta, että hän tuntee Patin jutut hyvin. Jopa hänen virvelinsä oli viritetty kuten Pat sen viritti. Olen varma, että Pat olisi antanut tälle mysteerimiehelle hyväksyntänsä.”

Lisää luettavaa