Muistatko Ozzyn tähdittämän The Osbournes -sarjan? Kelly Osbournen mukaan ohjelman paluu on lähempänä kuin koskaan

AOP

Kelly Osbourne sanoo, että 2000-luvun alussa suurta suosiota nauttineen The Osbournes -sarjan paluu on lähempänä kuin kenties koskaan aiemmin. Reality-sarjahan toi Ozzyn nuorempien polvien tietoisuuteen ja polkaisi Kellyn ja Jack Osbournen omat urat kerrasta käyntiin. Sarjan tuotanto lopetettiin vuonna 2005, eikä Ozzyn kohmeista toikkarointia ole sittemmin reality-puitteissa nähty. Tähän saattaa olla kuitenkin tulossa muutos.

”Tämä ei ole edes vitsi, vaan joka vuosi noin kolmen kuukauden välein joku tekee meille uuden tarjouksen ja me sanomme aina ei”, Kelly sanoo People TV:n haastattelussa. ”Se nousee jatkuvasti esiin. Tälläkin hetkellä pöydällä odottelee tarjous, ja luulen, että olemme lähempänä sen hyväksymistä kuin koskaan aiemmin. Tapahtuuko niin vai ei, en osaa kuitenkaan sanoa.”

”Meidän pitää ajatella muitakin ihmisiä”, Kelly jatkaa. ”Veljelläni [Jackilla] on kolme lasta. Haluammeko heille sellaisen elämän ilman, että he saavat itse valita sen, kuten minä ja veljeni saimme?”

Ozzy on aiemmin kommentoinut ohjelman tekemisen olleen stressaava kokemus. Mies ei kuitenkaan ole täysin tyrmännyt aiheen pariin palaamista, vaikka maailma onkin sarjan kunnian päivien jälkeen ehtinyt muuttumaan melkoisesti.