”Musateollisuus ei välitä sinusta paskaakaan” – Sinéad O’Connorin viisaat sanat Miley Cyrusille

3.10.2013 21:09

Viime aikoina on joissain internetin kolkissa kummasteltu Hannah Montanan roolissa julkisuuteen nousseen ja nyttemmin imagoaan huomattavasti roisimpaan suuntaan muuttaneen poptähti Miley Cyrusin uutta Wrecking Ball -musiikkivideota, jossa neiti keikistelee nakuna jättimäisen teräspallon päällä ja nuolee lekaa. Kyllä, oikeasti. Googlatkaa jos välttämättä haluatte.

No, aina yhtä viisas Sinead O’Connor on nyt julkaissut kerrassaan ihastuttavan ja sydämellisen avoimen kirjeen Mileylle reaktionaan juuri kyseiseen videoon. Sinead ohjastaa kirjeessä Mileyta huolehtivan äidilliseen sävyyn, kertoen muun muassa kuinka ”Musateollisuus ei välitä paskaakaan sinusta tai kenestäkään meistä.” 

Miley on haastattelussa sanonut pitävänsä Sineadin tyyliä esikuvanaan, johon Sinead tarttuu kärkkäästi:

Valitsin tyylini aikoinaan tarkoituksella koska levy-yhtiöni halusi minun tekevän samaa mitä sinä nyt teet. Halusin että minua arvostellaan lahjakkuuteni, ei ulkonäköni perusteella.

Kirje päättyy viisaisiin sanoihin: ”Halusitpa tai et, me naiset tässä bisneksessä olemme roolimalleja ja siksi meidän täytyy olla erityisen varovaisia siinä, millaisen viestin lähetämme muille naisille. Se viesti mitä sinä lähetät sanoo, että on hienoa olla huorattavana… se ei ole hienoa, Miley. Se on vaarallista.

Koko pitkä kirje löytyy Sineadin kotisivulta, joka tällä hetkellä näyttää kyykähtäneen kävijämäärien seurauksena. Tekstin näkee myös vaikkapa täältä.

(Kuva: Ville Hartikainen)

Lisää luettavaa