Musiikkilehdetkö vaikeuksissa? Tampereelta tärähti juuri 356-sivuinen järkäle!

10.12.2014 14:45

Esimerkiksi perinteikäs Sue-lehti joutui harmiksemme laittamaan lapun luukulle aikaisemmin tänä syksynä, mutta toisenlaisiakin musiikkilehtiuutisia on tarjolla. Tai no, lehti ja lehti…

Quadrivium-julkaisun kuudes numero on nimittäin nyt saatavilla eikä kyseessä olekaan ihan mikä tahansa ’zine. Tampereella työstetty, raskaaseen musiikkin painottuva Quadrivium on itse kirja, jonka 356 sivun kantavana teemana on helvetti. Lähes sadan haastattelun joukosta löytyvät muun muassa Venom, Thin Lizzy, Motörhead, Saxon, Hell, Killing Joke, Voïvod, The Devil’s Blood, Grand Magus, Beastmilk, Graveyard, Autopsy, Gorgoroth, Goatmoon, Moonspell, Primordial, Sentenced (Taneli Jarvan haastattelu vuodelta 1995), Desaster, Midnight, Spiritus Mortis, Urn, Vorum, Attila Csihar ja Varg Vikernes.

Muusikkohaastattelujen lisäksi ehdoton kunniamaininta tulee siitä, että teoksen päättää Vanajaveden veteraanikalastajan ja ympäristöfilosofin Pentti Linkolan pitkä haastattelu.

Hopeapainettujen kartonkikansien koristamasta teoksesta löytyy lisätietoja täältä.

Kerrottakoon myös, että jokaisen 1,3-kiloisen kirjan mukana tulee Luukas ”Luxi” Lahtisen koostama kolmen cd:n sikermä suomalaisen underground-metallin myyräntöitä parin vuosikymmenen takaa, Beheritistä Circlen kautta Sentencediin ja Unholyyn.

Lisää luettavaa