Artisti: Sentenced

Sentencedin tyly tarina – Sami Lopakka kertoo suomimetallin suuruuden noususta ja tuhosta

Sentencedin tarina päättyi 15 vuotta sitten, mutta bändin tuotanto puhuttelee juroja suomalaisia edelleen. KYPCK-yhtyeessä nykyään soittava ja kirjailijanakin kunnostautunut Sami Lopakka kertoo Soundissa 5/20, miten miehen nuoruusvuosien orkesteri kulki ryhdikkäästi omiin hautajaisiinsa.

Suomi mainittu: Triviumin Paolo Gregoletto löytää Suomesta hyvää karanteenimusiikkia

Tiestikös, että yhdysvaltalaisen Triviumin jäsenistöstä löytyy Sentencedin ystäviä? No, nyt tiedät. Metal Hammerin viimeviikkoinen soittolistausjuttu nimittäin paljastaa, että orkesterin basisti Paolo Gregoletto on filistellyt viime aikoina suomalaisorkesterin tuotantoa kotikaranteenissa. Hyvä maku kaverilla!

Sentencedin Sami Lopakka peräänkuuluttaa tukea yrittäjille: ”Sitä tarvitaan enemmän kuin vuosikymmeniin”

Sentencedistä ja Kypckistä tuttu Sami Lopakka julkaisi sosiaalisessa mediassa julkisen päivityksen, jossa Kalashnikov-kitarataiteilija kehottaa yleisöä etsimään keinoja, joilla avittaa koronaviruksen takia kovaan paikkaan joutuneita yrittäjiä. Monella firmalla erityisesti palvelualalla on nyt vaikea paikka, kun asiakkaat ovat kerta kaikkiaan kadonneet. Konkursseja on tiedossa runsaast, ellei järeisiin toimiin ryhdytä.