Musta Paraati aktivoituu – Peilitalossa-albumi täyttää 40 vuotta, neljä juhlakeikkaa tiedossa

12.6.2023 11:30

Iloisia uutisia olisi tarjolla Suomen mustahuuliyleisölle! Musta Paraati juhlii Peilitalossa-esikoislevynsä 40-vuotisjuhlia, ja yhtye olisi tätä myöten mahdollista nähdä taas keikalla. Orkesteri tekee neljän konsertin minirundin, ja keikkabussi kaartaa sen myötä Jyväskylään, Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle.

Keikkojen solistina operoi Herra Ylppö, joka on tunnetusti kunnostautunut roolissa aikaisemminkin. Edellisen kerran Ylppö tulkitsi Paraatia vuonna 2015, ja tämän rupeaman aikana taltioitiin myös livelevy Tavastia 2015, joka tuodaan kauppohin 14. heinäkuuta. Peilitalossa-albumin 40-vuotisvinyylipainos julkaistaan puolestaan 16. kesäkuuta.

”Tänä vuonna juhlistan tasavuosiani laulamalla urani tärkeimmissä kokoonpanoissa, näistä syyskuussa on vuorossa Musta Paraati. Tämä livealbumi on niin jäätävän kova että mulle oli selkeää, että kai me jotain keikkojakin tehdään”, Ylppö kommentoi tiedotteessa.

”Hienoa aktivoitua keikoille pitkän tauon jälkeen! Tänä kesänä ilmestyvien julkaisujen myötä on luontevaa palata suomenkieliseen ilmaisuun, ja kun keikoilla solistina toimii Herra Ylppö, meininki ei voisi olla parempi. Nähdään syyskuussa”, kitaristi Saku Paasiniemi puolestaan kertoo.

Syksyn keikat etenevät seuraavanlaisen aikataulun mukaan:
16.9. Jyväskylä, Off Road Festival (Lutakko)
21.9. Helsinki, On The Rocks
22.9. Turku, Teatro (Logomo)
23.9. Tampere, Olympia

Lisää luettavaa