Muutoksia Arch Enemyn rivistössä – kitaristi Jeff Loomis jättää bändin

31.12.2023 18:09

Ruotsalaisen melodisen death metal -jyrä Arch Enemyn ja kitaristi Jeff Loomisin tiet ovat eronneet ”hyvässä yhteisymmärryksessä”, uutisoi Blabbermouth.

Yhtyeen perustaja ja pääasiallinen biisintekijä Michael Amott kiittelee Loomisia yhteisistä vuosista.

”On ollut ilo pitää Jeff Arch Enemyn riveissä lähemmäs kymmenen vuoden ajan”, Amott kommentoi. ”Meillä oli todella hauskaa kiertää ympäri maailmaa yhdessä! Olimme ystäviä jo kauan ennen kuin aloimme soittaa yhdessä, ja olemme edelleen entistäkin läheisimpiä ystäviä, mikä tuntuu hyvältä. Kunnioitamme sitä, että hän on tullut elämässään sellaiseen pisteeseen, missä hänen täytyy astua syrjään Arch Enemystä, ja toivomme hänelle pelkkää hyvää tulevaisuudessa.”

Samassa yhteydessä Amott julkistaa Joey Concepcionin bändin uudeksi kitaristiksi. Mies on aiemmin tuurannut Loomisia muutamilla keikoilla vuonna 2018.

”Aikani Arch Enemyssä on tullut päätökseensä”, Loomis kommentoi omasta puolestaan. ”Minulla oli hauskaa soittaa ja kiertää heidän kanssaan, mutta nyt on tullut aika siirtyä seuraavaan lukuun elämässäni. Toivon Alissalle, Michaelille, Sharleelle ja Danielille vain parasta ja pidän heitä elinikäisinä ystävinäni.”

Kitaristi kiittelee myös vuolaasti bändin ympärillä häärinyttä henkilökuntaa.

Lisää luettavaa