Muutoksia Grammy-ehdokkaiden listalla – Marilyn Manson menetti toisen ehdokkuutensa

Toinen shokkirokkari Marilyn Mansonin kohahduttaneista Grammy-ehdokkuuksista on poistettu. Manson oli alunperin ehdolla parhaan rap-kappaleen kategoriassa panoksestaan Kanye Westin Jail-kappaleelle ja vuoden parhaan albumin kategoriassa biisintekijänä ja tuottajana Westin Donda-albumilla. New York Timesin mukaan ensin mainittu ehdokkuus on nyt poistettu, sillä Mansonin nimi ei ole enää mukana kappaleen tekijätiedoissa Dondan uudella versiolla.

Poiston ei näin ollen kerrota liittyvän Mansonin seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja muista kauheuksista vireillä oleviin oikeusjuttuihin.

Samassa yhteydessä laulaja-lauluntekijä Linda Chorneyn jo kerran poistettu nimi on lisätty takaisin ehdokkaiden joukkoon. Chorney poistettiin äänet keräävän ja laskevan tilitoimisto Deloitte Touche Tohmatsun tarkastettua tämän saamat äänet. The Recording Academyn toimitusjohtaja Harvey Mason Jr. perehtyi asiaan henkilökohtaisesti ja Chorneyn Bored-kappale on nyt siis jälleen ehdolla parhaan amerikkalaisen roots-kappaleen kategoriassa.