Myllysillan räjäytys musiikkivideoon – mutta kenen?

20.5.2010 16:17

Turkulainen purkutuomion saanut Myllysilta, joka vajosi yli metrin viime talven aikana, pääsee sittenkin rockvideolle. Negative-manageri Tommi Liimataisen Hype Productions vihjaisi jo aikaisemmin räjäyttävänsä sillan ja kuvaavansa lopputuloksen musiikkivideokäyttöön.

Turkulainen purkutuomion saanut Myllysilta, joka vajosi yli metrin viime talven aikana, pääsee sittenkin rockvideolle. Negative-manageri Tommi Liimataisen Hype Productions vihjaisi jo aikaisemmin räjäyttävänsä sillan ja kuvaavansa lopputuloksen musiikkivideokäyttöön. Sittemmin hurja idea hautautui reiluksi pariksi kuukaudeksi, mutta nyt idean toteutuksesta on allekirjoitettu viralliset paperit.

Tiedote kertoo seuraavaa: "Aurajoessa ja sen ranta-alueilla järjestetään kesäkuun 19. päivänä Myllysiltaan liittyvä audiovisuaalinen esitys. Kiinteistöliikelaitos on myöntänyt luvan tapahtuman järjestämiseen Hype Productions Oy:lle.

Tapahtuma-alue on Teatterisillan ja Myllysillan välinen alue. Esitys kestää noin puoli tuntia ja se päättyy ilotulitukseen, joka ammutaan joko Myllyahteen tunnelin päällä olevalta kalliolta tai Samppalinnanmäeltä.

Hype Productions Oy:n toimitusjohtaja Tommi Liimatainen on julkisuudessa kertonut, että tapahtuma taltioidaan musiikkivideota varten. Hype Productions vastaa kaikista tapahtuman kustannuksista."

Lehtitietojen mukaan kustannukset ovat jopa useita satoja tuhansia euroja, joten aivan halpaa lystiä "jonkun tulevan musiikkivideon" kuvaaminen ei ole.

www.hypeproductions.fi

Lisää luettavaa