Myös Manowar joutuu taipumaan – Kevätkiertue Suomen-keikkoineen siirtyy tuonnemmaksi

Uutta päivämäärää etsitään vielä.
31.1.2022 13:32

Manowar joutuu siirtämään kaavailtua Crushing the Enemies of Metal -juhlakiertuettaan. Pääosa kiertueen päivämääristä saatiin jo viilattua kesä-heinäkuulle, ja Pohjoismaiden uudet keikkapäivät ilmoitetaan mahdollisimman pian.

”Olimme valmiita ja innokkaita aloittamaan kiertueen suunnitellusti, mutta monien maiden rajoitukset ja niiden mahdollinen jatko tekee homman liian epävarmaksi”, yhtyeen basisti ja primus motor Joey DeMaio kommentoi.

”Tämän kaltainen kiertue vaatii valtavasti organisointia ja kuukausien valmistelua etukäteen. Uskomme, että tulevien keikkojen aikana voimme nauttia jälleen suuren mittakaavan live-esityksistä ilman huolta faniemme tai oman henkilökuntamme terveydestä ja hyvinvoinnista. Olemme yhtä pettyneitä kuin fanimme ovat näistä välttämättömistä muutoksista, ja julkaisemme muutamia yllätyksiä kiittääksemme heitä tästä tuesta. Työskentelemme uuden musiikin ja vielä upeamman show’n eteen!”

Ticketmaster on yhteydessä lipun ostaneisiin, ja kun uusi keikkapäivä on selvillä, liput on mahdollista palauttaa mikäli uusi päivämäärä ei sovi.

 

Lisää luettavaa