Naantali Sunfest juhlitaan ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä – Ohjelmistossa muun muassa JVG, Vesala, Kaija Koo ja Lauri Tähkä

JVG.

Festari laitettiin pystyyn vain reilun kuukauden varoajalla.

Kun tieto koronarajoitusten höllentämisestä annettiin, käärittiin Naantalin Sunfestin toimistolla hihat ja laitettiin pystyyn nimekkäällä esiintyjäkaartilla varustettu festivaaliviikonloppu vain reilun kuukauden varoajalla. Ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä järjestettävää festivaalia juhlitaan Naantalin Kirkkopuiston kauniissa maisemissa 31.7.-1.8.

Perjantaina esiintyvät JVG, Paula Vesala, Neljänsuorasta tuttu Antti Ketonen sekä Jarkko Ahola kirkkokonsertissa. Lauantaina lavalle nousevat puolestaan Lauri Tähkä, Kaija Koo sekä Vesterinen Yhtyeineen. Lauantain kirkkokonsertissa nähdään Antti Railio. Alkujaan tapahtumaan kiinnitetyt brittiläiset Paul Young ja Matchbox ovat joutuneet perumaan tulonsa ja samoin myös Anna Erikssonin, Ressu Redfordin ja Tommi Läntisen esiintymiset on jouduttu perumaan.

”Ohjelmiston muutokset olivat väistämättömiä, mutta lyhyeen suunnitteluikkunaan peilattuna saimme erittäin kovatasoisen artistikattauksen Sunfesteille. Laadusta emme siis joutuneet lainkaan tinkimään, vaikka toimistolla entistä kovempi hiki hatussa hommia joudutaankin paiskimaan”, toteaa promoottori Robert Sainio.

Yhden ja kahden päivän liput sekä VIP-liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.