Näin omistaudutaan musiikille: Death metal -rumpali oksentaa keikalla rajusti, jatkaa soittoa keskeyttämättä

Fanit saattoivat hieraista silmiään italialaisen Fleshgod Apocalypsen keikalla Kolumbian Bogotassa, kun bändin rumpali David Falchittolle iski pahoinvointi kesken biisin. No, se ei haitannut menoa.
30.10.2017 19:30

Fanin kuvaamalla videon alussa maestro Filchetton olo näyttää varsin heikolta ja pian mies, joka on kaikesta päätellen bändin roudari, saapuu tuomaan miehelle vettä. Toinen bändin työntekijä saapuu avaamaan Filchetton paitaa ja sillä välin kun kamera kääntyy hetkellisesti pois rumpalin penkistä, niin sitten alkaa tapahtua…

Filchetto antaa ylen, mutta komppi ei pysähdy lainkaan, vaikka herra kyyristyy rumpupenkillään varsin rankan näköisesti. Bändi kehui rumpalinsa suoritusta tuoreeltaan Facebookissaan:

– Monet ihmiset kysyvät meiltä jatkuvasti musiikkibisneksen kehittymisestä nykyään. No, tässä on meidän pointtimme: Jotkut bändit esittelevät ylpeästi saavutuksiaan Patreonissa tai Indiegogossa, jotta saisivat hyötyä ilman kipua tai käyttäytyvät kuin huomioh****t ajatellen, että tykkäysten määrä tekee heistä oikeita bändejä.

– Kaksi päivää sitten Bogotassa rumpalimme David tunsi olonsa todella huonoksi ja emme rehellisesti tienneet pitäisikö meillä peruuttaa keikka vai ei. Mutta hänen päätään ei saatu mitenkään käännettyä. Menimme lavalle ja sairaudestaan huolimatta hän soitti loistavan keikan aina kahteen viimeiseen biisiin saakka. Ja sitten kesken hän yrjösi kuin olisi otettu Manaajan kohtauksesta. Ja jopa sitten… hän ei lopettanut soittamasta! Tuo on sitä, mitä me kutsumme sitoutumiseksi, puhtaaksi omistautumiseksi, Fleshgod-leiristä hehkutetaan.

Katso sisuskaluja koetteleva video alta:

Lisää luettavaa