Nappaa KarmaRock ry:lta studiostipendi!

Maj Karman (ja yhtyeen lähipiirin) pyörittämä KarmaRock-festivaali tarjoaa nyt stipendiä ”satakuntalaisille musiikkia tekeville ihmisille” (huomio: satakuntalaisuus tulee perustella ja/tai todistaa itse parhaaksi koetulla tavalla). ”Stipenditarjous” pitää sisällään kolme päivää studioaikaa Rec Roomissa Porissa ammattimuusikko ja -äänittäjä Häiriö Piirisen ohjastamana. Mies on tietenkin myös Maj Karman kitaristi.

KarmaRockin nettisivu tiedottaa seuraavaa: ”Toimita meille perustelut miksi juuri sinun, tai teidän, tulisi saada studioaikaa. Kerro ainakin ikäsi, kauanko olette soittaneet, keikkahistoria ja tulevaisuuden tavoitteet. Voit myös lähettää meille musanäytteen, jos sellainen löytyy. Hakemukset tulee olla meillä 31. maaliskuuta 2013 mennessä. Stipendi tulee käyttää vuoden 2013 aikana. Stipendin myöntää KarmaRock ry:n nimeämä stipenditoimikunta. Stipendin saaja julkistetaan huhtikuussa 2013.”

Hakemukset sähköpostilla: karmarock.stipendi@gmail.com

KarmaRockin tiimoilta on kerrottavana muutakin asiaa, sillä nyt myynnissä on sadan kappaleen rajoitettu erikoiserä KarmaRock22-ystävän kausikortteja hintaan 50 euroa (+ toimituskulut). Kausikortti sisältää yhden pääsylipun KarmaRock-festivaalille 2013 sekä erikoislahjana ainutlaatuisen KarmaRock22-paidan. Kyseistä t-paitaa ei ole mahdollista saada muuten kuin hankkimalla KarmaRock22-kausikortin.

Saapa KarmaRock ry:lta halvalla vuokralle myös keikka-auton, jos sellaiselle on tarvetta. Lisää aiheesta täällä.