Nick Cave & The Bad Seeds -pianistilta löydettiin aivokasvain – ”Lähettäkäämme rakkaalle Conwaylle paljon rakkautta ja voimia”

Conway Savage jäi sivuun yhtyeen kiertueelta ja toipuu parhaillaan kotonaan Australiassa.
27.10.2017 09:31

Nick Cave & The Bad Seeds kiersi kesällä Pohjois-Amerikkaa ja viilettää parhaillaan keikoilla ympäri Eurooppaa. Tarkkasilmäisimmät fanit ovat kuitenkin panneet merkille, että yksi on joukosta poissa. Yhtyeen Facebook-sivuilla on nyt julkaistu tiedote, jossa pianisti Conway Savagen poissaololle annetaan selitys: Savagella havaittiin alkuvuodesta aivokasvain, joka vaati leikkausoperaatiota juuri ennen Amerikan-kiertueen alkua.

”Operaatio onnistui kuitenkin hyvin ja hän on parhaillaan kotonaan Australiassa toipumassa ja käymässä jatkohoitoja läpi. Lähettäkäämme rakkaalle Conwaylle paljon rakkautta ja voimia, kaipaamme häntä suunnattomasti”, yhtye kertoo.

Nick Cave & The Bad Seedsin meneillään olevat kiertueet ovat osa viime vuoden syyskuussa julkaistun ja Soundin toimittajien vuoden 2016 ulkomaiseksi levyksi nostaman Skeleton Tree -albumin maailmankiertuetta. Viime toukokuussa yhtye julkaisi puolestaan Lovely Creatures -kokoelmalevyn.

Lisää luettavaa