Nickelback-keulakuva kertoo, minkä yhtyeen jälkeen ei koskaan kannata nousta lavalle – ”He pyyhkivät sinulla lattiaa”

20.9.2022 21:36

Nickelback on vuosien saatossa soittanut keikan jos toisenkin, niin isompien aktien lämppärinä kuin areenoiden pääesiintyjänäkin. Orkesterin keulakuva Chad Kroeger muisteli Loudwiren haastattelussa erästä yhtyeen alkuaikojen kiertuetta, jolloin kanadalaispoppoo keikkaili Disturbedin ja Sevendustin kanssa.

”Ensin esiinnyimme me, sitten Disturbed ja lopuksi Sevendust”, Kroeger kertoo. ”Silver Side Upin menestyksen jälkeen oli kuitenkin muutamia keikkoja, jolloin Sevendust lämmitteli meitä. En välitä kuinka monta levyä olet myynyt, kuinka monta palkintoa pokannut tai mitä ikinä nyt oletkaan ympäri maailmaa tehnyt… et koskaan, ikinä, milloinkaan halua esiintyä Sevendustin jälkeen, sillä he potkivat sinua persuuksille ja pyyhkivät sinulla lattiaa. Se bändi on todellinen voimanpesä ja saa ihon kananlihalle.”

Nickelback julkaisee uuden Get Rollin’ -albuminsa 18. marraskuuta. Yhtye tarjoili aiemmin esimakua tulevasta jämerästi kulkevan ”San Quentin” -singlen muodossa. Voit käydä kuuntelemassa sen täällä.

Lisää luettavaa