Nightwish-solisti julkaisi uuden soolosinglen – Kuuntele Floor Jansenin Me Without You

Kyseessä on Jansenin kolmas soolosingle.
9.9.2022 07:34

Nightwish-yhtyeen keulahahmo Floor Jansen on julkaissut kolmannen soolosinglensä Me Without You, joka edellisten singlejulkaisujen tapaan poikkeaa melkoisesti siitä eeppisestä ja sinfonisesta metallista, jonka parista laulaja paremmin tunnetaan. Kuuntele kappale tuosta alta. Biisin kylkeen on tehty myös video, joka saa ensiesityksensä Youtubessa tänään (9.9.) kello 17.

Ennen Me Without You -singleä Jansen on julkaissut kappaleet Storm sekä Fire. Jansen totesi taannoin FaceCulturen haastattelussa, että pitkäsoittoa saadaan kuitenkin odotella vielä hetken.

”Biisejä on valmiina useita. Ei ihan levyllistä, mutta ei olisi myöskään mitään järkeä julkaista sellaista nyt. Pandemian vuoksi kaikki Nightwish-suunnitelmat lykkääntyivät ja ovat pahasti kesken. En voi siis sanoa, että ’Hei, tässä soololevyni’, koska sen tueksi täytyy keikkailla enemmän ja sitä täytyy promota oikein ja niin edelleen. Sellaiseen ei ole nyt aikaa, mikä sinänsä on ihan positiivinen ongelma”, Jansen toteaa.

”Mutta se on myös iso ero tässä pop-jutussa, että se maailma ei pyöri levyn ympärillä vaan voit julkaista vain sinkkuja. Se on ihan eri juttu.”

Lisää luettavaa