Nightwishin suurkonserttiin lisävahvistuksia – Sonata Arctica ja Silentium mukaan Himos Parkiin

11.5.2016 08:52

Jämsän Himos Parkissa 20. elokuuta juhlittavaan Nightwishin konserttiin on vahvistunut lisää esiintyjiä. Jo aiemmin on uutisoitu, että Nightwishin kesän ainoaa yksittäistä Suomen-konserttia tähdittävät lisäksi Arch Enemy ja The Sirens, ja nyt varmistui, että mukana ovat myös kotimaiset Sonata Arctica ja Silentium.

Sonata Arctica esiintyy puoliakustisesti osana omaa Sonata Arctica Acoustic Summer Touriaan. Yhtye aloitti akustisten osuuksien sisällyttämisen keikkoihinsa vuonna 2011 The Days of Grays -maailmankiertueellaan, ja yhtye toteuttaa tänä kesänä faniensa toiveita kokonaan akustisesta keikasta. Tiedotteen mukaan kappaleita on sovitettu uudelleen sekä tempoja nostettu, jotta ”keikoilta välittyisi aito pelimannihenki”.

Silentium puolestaan on paikkakunnan oma kasvatti, onhan 20 vuoden ajan operoinut ja viisi levyä julkaissut yhtye on kotoisin Jämsänkoskelta. Melankolista metallia esittävän orkesterin Sufferion – Hamartia of Prudence -albumin (2007) tuottajana toimi aikanaan Tuomas Holopainen.

Liput keikalle ovat kaupan Tiketissä ja Lippupisteessä hintaan 68,50 euroa. VIP-lippuja voi ostaa 109 eurolla. Lisätietoja tapahtumasta löytyy konsertin verkkosivuilta. Soundi on keikan virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa