Nimiartistit auttavat Japania Tavastialla

Japanin maanjäristyksen ja tsunamin uhrit saavat apua myös suomalaisartisteilta.

Täkäläiset soolonimet ja yhtyeet nousevat Helsingin Tavastian lavalle Pelasta punainen pallo -konsertin merkeissä sunnuntaina 27. maaliskuuta. Lipputulot ja illan aikana myytyjen fanituotteiden tuotot lahjoitetaan Suomen Punaisen ristin Japani-rahastoon.

– Olihan se hirveä shokki, kun näimme näitä painajaismaisia uutiskuvia Japanista. Olemme bändin kanssa todella huolissamme ihmisistä, joiden joukossa on myös paljon ystäviämme ja fanejamme. Tämä on hälyttävää ja pelottavaa. Parasta, mitä rockilla voi tehdä, on vaikuttaa positiivisesti ympärillä tapahtuviin asioihin, sanoo Michael Monroe.

– Olisi aika itsekästä ajatella, ettei tämänkaltainen tragedia koskettaisi meitä kaikkia, vaan pelkästään tietyn alueen asukkaita. Mielestäni meillä kaikilla on velvollisuus kantaa oma kortemme kekoon kun apua tarvitaan. Mahtavaa, että tuli tilaisuus auttaa, Mikko Von Hertzen lisää.

Illan esiintyjät ovat idean takana seisova Michael Monroe yhtyeineen, Jenni Vartiainen, Paleface, Ismo Alanko, Von Hertzen Brothers ja Tuomari Nurmio. Liput maksavat 25 euroa.

Michael Monroen uuden ’78-videon voi katsoa puolestaan täällä.