Noel Gallagher meni vähättelemään Englannin jalkapallomaajoukkueen MM-mahdollisuuksia keikallaan – fanien reaktio oli armoton

8.7.2018 13:36

Englannin jalkapallomaajoukkue on jättänyt lukuisia historian mörköjä taakseen etenemällä neljän parhaan joukkoon parhaillaan meneillään olevissa Venäjän MM-kisoissa. Tämä on luonnollisestikin synnyttänyt melkoisen buumin jo muutoinkin jalkapallohulluilla saarilla, mutta aivan kaikki eivät ole tilanteesta aivan yhtä haltioissaan kuin toiset.

Scarboroughin Open Air Theatressa perjantaina esiintynyt High Flying Birds -yhtyeensä kanssa esiintynyt Noel Gallagher nimittäin heitti sangollisen kylmää vettä konserttiaan seuraamassa olleiden Englanti-fanien niskaan. Yleisön intouduttua Three Lions -yhteislauluun, Noel latisti tunnelman nopeasti toteamalla kappaleen kuuluisaan ”it’s coming home” -riviin viitaten: ”Ihan vakavasti, ei se ole [tulossa].”

”Ei vitussa ole. Ei vain ole. Te tiedätte sen, ja minä tiedän sen”, mies jatkoi. Yleisöhän ei tästä pitänyt, vaan aloitti melkoisen kollektiivisen buuauskonsertin vastalauseena Gallagherin pessimismille. Katso video tapahtumista alta.

Lisää luettavaa