Noel Gallagher meni vähättelemään Englannin jalkapallomaajoukkueen MM-mahdollisuuksia keikallaan – fanien reaktio oli armoton

Englannin jalkapallomaajoukkue on jättänyt lukuisia historian mörköjä taakseen etenemällä neljän parhaan joukkoon parhaillaan meneillään olevissa Venäjän MM-kisoissa. Tämä on luonnollisestikin synnyttänyt melkoisen buumin jo muutoinkin jalkapallohulluilla saarilla, mutta aivan kaikki eivät ole tilanteesta aivan yhtä haltioissaan kuin toiset.

Scarboroughin Open Air Theatressa perjantaina esiintynyt High Flying Birds -yhtyeensä kanssa esiintynyt Noel Gallagher nimittäin heitti sangollisen kylmää vettä konserttiaan seuraamassa olleiden Englanti-fanien niskaan. Yleisön intouduttua Three Lions -yhteislauluun, Noel latisti tunnelman nopeasti toteamalla kappaleen kuuluisaan ”it’s coming home” -riviin viitaten: ”Ihan vakavasti, ei se ole [tulossa].”

”Ei vitussa ole. Ei vain ole. Te tiedätte sen, ja minä tiedän sen”, mies jatkoi. Yleisöhän ei tästä pitänyt, vaan aloitti melkoisen kollektiivisen buuauskonsertin vastalauseena Gallagherin pessimismille. Katso video tapahtumista alta.