Noel kieltäytyi, mutta Liamille kelpasi

Oasis-veljekset Noel ja Liam Gallahgher eivät ole – ihme kyllä – tällä kerralla sen kummemmalla sotajalalla, mutta kovin eri teitä kaksikko silti taas kerran tallailee.

Liam on nimittäin luvannut esittä Oasis-klassikko Wonderwallin Lontoon olympialaisten päättäjäisissä. Liam ja hänen yhtyeensä Beady Eye esittävät kappaleesta "uuden sovituksen". Päättäjäisjuhlallisuuksissa soittavat myös The Who, Kaiser Chiefs, Take That, George Michael ja Emeli Sande.

Brittilehtien tietojen mukaan Wonderwallin esittämismahdollisuutta tarjottiin ensin Noelin johtamalle High Flying Birds -yhtyeelle, mutta tarjous ei lopulta miellyttänyt vanhempaa Gallagheria. Päätös ei "kuulemma" ollut helppo, sillä tapahtuman promootioarvo on lähes mittaamaton. Päätösjuhlallisuuksia seuraa television välityksellä arviolta 700 miljoonaa ihmistä.

Päivitys: Saatiinhan tässä veljesriitakin aikaiseksi – eri aiheesta tosin! Liam nimittäin tuntuu hyvinkin vahingoniloiselta sen vuoksi, että High Flying Birds lähtee USA:n-kiertueelle "tylsän" Snow Patrolin kanssa. Liamin Twitter-päivitys ei jätä paljon arvailujen varaan: "Snore patrol Noel Gallaghers high flying smurfs who said rock n roll is dead LG".