Noora Louhimo esittelee sooloprojektinsa, ja nyt mennään aika kauas Battle Beastin reviiriltä

Kappas, tämä kiinnostaa varmasti monia. Battle Beastin laulajana maailmanmaineeseen kohonnut Noora Louhimo julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa 5. maaliskuuta, ja nyt saatiin kuultavaksi projektin ensimmäinen single. Kun Battle Beast ammentaa perinteisen heavy metalin nahantuoksuisesta maailmasta, Louhimon soolotuotanto on sen sijaan 1990-luvulta kalskahtavaa, artistin omien sanojen mukaan kantrista ammentavaa kevytrockia. Melkoista!

”Kuulijat toivottavasti yllättyvät positiivisesti. Halusin maalata isolla pensselillä ja päästän suuruuden hulluuden valloilleen. Tällä albumilla raotan yleisölle ensimmäistä kertaa yksityiselämääni ja näytän, millaisista musiikillisista palasista minut on kasattu. Kaikki biisit ja levyn teema ovat loppuun asti hiottuja soundi- ja kuvamaailmaa myöten. Kuulija pääsee siis jo ensisävelistä lähtien mukaan kiinnostavalle matkalle”, Louhimo kertoo tiedotteessa.

”Levyn avaussingleksi valikoitui laajasta materiaalista Eternal Wheel of Time and Space, koska siihen kulminoituu täydellisesti, mistä koko albumissa ja minussa ihmisenä on kyse. Biisi kertoo tien päällä olemisesta ja elosta ylipäätään, mutta sillä on syvempikin ulottuvuus, jonka kuuntelija voi vapaasti tulkita itselleen sopivaksi.”

Eternal Wheel of Time and Spacen musiikkivideon voi katsoa alta. Single onkin tulevan levyn nimikkokappale. Louhimon soolobändissä soittavat laulajan lisäksi Samuli Erkkilä (kitara), JC Halttunen (kitara), AP Kauppinen (basso) ja Juuso Raatikainen (rummut).