Nummirock järjestetään taas netissä – Festivaali toimii virtuaalitodellisuushankkeen pilottitapahtumana

Children of Bodom Nummirockissa vuonna 2016.

Luvassa on myös perinteisiä livestriimejä ja muuta ohjelmaa.

Nummirock tiedotti hiljattain, että metalliväen perinteinen juhannusfestivaali joudutaan jälleen perumaan tämän kesän osalta ja siirtämään ensi vuoteen. Jo tuolloin järjestäjät lupailivat, että jotain korvaavaa ohjelmaa on varmasti luvassa ja nyt on vahvistunut, että Nummirock järjestetään viime vuoden tapaan netissä etänä.

Luvassa on sekä maksullisia että ilmaisia livestriimikeikkoja ja muuta ohjelmaa kuten 90 tunnin suora lähetys leirinuotiolta. Lisäksi Nummirock on yhteistyökumppani Seinäjoen ammattikorkeakoulun myötä mukana Vevent-hankkeessa, jonka tavoitteena on tuottaa osaamista, tietoa ja verkostoja virtuaalitapahtumien tuottamiseen tarkoitettua teknologiaa hyödyntäen. Nummirock toimii hankkeessa pilottitapahtumana, johon kävijät voivat tulla esimerkiksi virtuaalilaseilla tai tietokoneella. Kävijät voivat luoda itselleen avatar-hahmon, jonka avulla pääsee seikkailemaan virtuaaliseen Nummirockiin tapaamaan muita festivaaliin osallistujia sekä seuraamaan livestriimiä.

Osallistumisohjeet ja tarkempaa infoa hankkeesta sekä ylipäänsä tämän kesän Nummirockista on tulossa myöhemmin tapahtuman nettisivuille. Virtuaali-Nummirock järjestetään 25.-26. kesäkuuta.

Periksi ei anneta, Nummirock jälleen virtuaalisena! 💪Nummirock -perinnettä jatketaan tänäkin vuonna virtuaalisena…

Julkaissut Nummirock Torstaina 6. toukokuuta 2021