”Nyt on lupa levätä lagereilla!” – Viikate lanseeraa nimikko-oluen

Juhlavuoden kunniaksi laulu- ja soitinyhtye Viikatteen juomatuoteperhe kasvaa Pohjoista viljaa -lagerilla. Oluen tuotannosta vastaa Ruosniemen Panimo.

Unholan urut -levyltä löytyvän Viikate-rallin mukaan nimetyssä Pohjoista viljaa -oluen maussa on tiedotteen mukaan havaittavissa lempeää lounaistuulessa huojuvien viljapeltojen ajattomuutta sekä taivaanrannassa häämöttävän kesäillan kaipautta. Ennen kaikkea sen luvataan tappavan janon niin talossa kuin puutarhassakin.

”Tiesittekö muuten, että humala on kasvi joka elää järvien rannoilla – vähän kuin yhtyeen jäsenetkin! Kun Ruosniemen Panimon ammattitaitoinen henkilökunta otti yhteyttä juhlavuoden kunniaksi tehtävän oluen tiimoilta, oli helppo nostaa käsi lippaan ja sanoa ’Avot'”, kommentoi solisti Kaarle Viikate.

Olut esitellään janoiselle yleisölle Helsinki Beer Festivalilla Kaapelitehtaalla tulevana perjantaina 7. huhtikuuta. Esittelyn jälkeen 4,7-volttista olutta luvataan löytyvän useista laadukkaista olut- ja musiikkiravintoloista.

”Odotan malttamattomana, että muutkin pääsevät nauttimaan kohtuudella tätä vaahtoavaa, vilvoittavaa sekä elämänmakuista raikkautta. Nyt on lupa levätä lagereilla!”

Yhtye itse ei pelkästään lepäile, vaan valmistautuu parhaillaan uppoutumaan studion uumeniin uuden albumin tiimoilta. Lisäksi Viikate keikkailee toukokuussa lyhyesti juhlavuoden tiimoilta, joten tiedossa on niin läpileikkaus bändin urasta kuin myös uusien kappaleiden ulkoiluttamista.