Nyt on mies: hevistä riippuvainen ruotsalainen saa työttömyyskorvausta!

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus kirjoitti aikoinaan kappaleen Nyt on mies! ja kerrottakoon tässä ja nyt, että ainakin Ruotsista löytyy melkoinen alan mies.

Global Post nimittäin kertoo, että 42-vuotias Roger Tullgren on kuitannut Ruotsin valtiolta työkyvyttömyyskorvausta ”riippuvuudestaan heavy metaliin”. Addiktionsa vuoksi Tullgren on ”joutunut” käymään kolmellasadalla metallikeikalla tänä vuonna ja muun muassa tämän vuoksi mies ei kykene työskentelemään ”normaaleissa työpaikoissa”.

Viime aikoina Tullgren on kuitenkin työskennellyt osa-aikaisena tiskaajana hässleholmilaisessa ravintolassa. Työnantaja suhtautuu palkolliseensa ymmärtäväisesti, sillä hän ”saa kuunnella Slayeria niin kovaa kuin suinkin haluaa, jos tämä ei häiritse paikan asiakkaita”. Tullgren saa myös tarvittaessa vapaata, mikäli hänen pitää päästä katsomaan jotakin keikkaa.

Maailman ensimmäinen oikea metallibändi Black Sabbath on kaiken tämänkin takana, sillä Tullgren sanoo addiktoituneensa metallimusiikkiin Sabbathin debyyttilevyn myötä.

Äskettäinhän kerrottiin myös tutkimustuloksesta, jonka mukaan ”6242 Britannian kansalaista ilmoitti väestönlaskennassa uskonnokseen heavy metalin”. Skientologiaa harrastaa tämän tutkimuksen mukaan 2418 brittiä, kun taas 176632 ihmistä ilmoitti uskonnokseen ”jediritarismin”.

Mutta katsotaan vielä se Nyt on mies! – ehta klassikkovideo: