Nyt on tiedossa kaikkien aikojen joulusingle: Andy McCoy ja Ville Valo yhdistävät voimansa!

Kyllä, luit otsikon aivan oikein. Juuri tulleen tiedotteen mukaan Love Records -johtohahmo Atte Blom perustaa uuden levy-yhtiön, ja firman ensimmäisten julkaisujen listalla on Andy McCoyn ja Ville Valon yhteinen voimannäyte.

Levyfirman nimi on Ainoa Productions, Blomin lisäksi yhtiössä ovat mukana levykauppa- ja levy-yhtiötaustaiset herrasmiehet Matti Kervinen, Jari Halenius ja Kimmo Kananen. Yhtiön toiminta-ajatuksena on tiedotteen mukaan julkaista uutta hyvää musiikkia ja nostaa esille myös vanhempia pitkän linjan artisteja uusien julkaisujen kautta.

Huomionarvoista levy-yhtiössä on sekin, että se pyrkii ”turvaamaan ja kunnioittamaan musiikillista kokonaistaideteosta eli tässä tapauksessa fyysistä äänitettä”. Tämä firma ei siis Spotifyn soitetuimpien joukkoon pyri – jos nyt disclaimerina tiedotteessa lisätään, että ”tämä mitenkään digitaalisuutta ja kuuntelutottumusten muutoksia väheksymättä”.

Ensi töikseen yhtiö julkaisee tänä vuonna Andy McCoyn joulusinglen X-Mas Song, jolla siis vierailee Ville Valo (julkaisupäivää ei kerrota), sekä tamperelaisen punkbändin Yhteiskunnan mutanttien Neliöksi pakotettu -ep:n. Lisäksi tarjolle tulevan sellaiset arkistojen aarteet kuin Agentsin Agents Is… Hits! (18.11.) ja Hanoi Rocksin Rebels on the Run (25.11.). Ensi vuoden alussa ovat kuvassa sitten Hurriganesin The Side Tracks ja Juice Leskisen Love-singlet 1974–1978.