Nyt selvisi, miksi Foo Fighters on perunut keikkojaan: Dave Grohl on joutunut huilimaan

AOP

Soundissakin uutisoitiin aiemmin helmikuussa, miten Foo Fighters joutui siirtämään muutamaa täksi viikonlopuksi sovittua keikkaansa hamaan tulevaisuuteen. Uutinen tuntui hieman merkilliseltä, koska syyksi ilmoitettiin epämääräisesti vain ”bändin jäsenen loukkaantuminen” eikä sen tarkempaa selvitystä ollut tarjolla. Foo Fightersillä ei ole ollut tapana antaa pikkuhaavereiden pilata kiertuesuunnitelmiaan, joten kaikenlaiset spekulaatiot alkoivat levitä.

Nyt Billboard kertoo, mistä oli oikein kysymys: Dave Grohl joutui käsileikkaukseen, joka luonnollisesti torpedoi kaikenlaiset kitaransoittoaikeet.

”Tämä oli jotain, minkä kanssa minun on täytynyt selvitä jo pitkän aikaa. Se ei ole mikään maailmanloppu, mutta käteni täytyi leikata, koska tarvitsen sitä saadakseni vuokrat maksettua”, Grohl kertoi Billboardin mukaan.

Mikä lie tenniskyynärpää sitten miestä vaivannut. Foo Fighters ei joka tapauksessa osoita hidastumisen merkkejä: samassa Billboardin haastattelussa Grohl arvelee, ettei yhtye aio lopettaa koskaan. Kenties tässä on kehitteillä 2000-luvun vastine Rolling Stonesille, joka kiertää areenoja jo kuudetta vuosikymmentö.