Ohhoh: Nickelback julkaisi oman versionsa Kornin juuri coveroimasta klassikosta – ja sillä tilutetaan niin maan perusteellisesti

14.8.2020 20:48

Kanadalainen Nickelback vihjaili aiemmin tällä viikolla, että perjantaina saattaisi olla tapahtumassa jotakin hyvin huomionarvoista. Ja totta vieköön, niin myös kävi. Yhtye on nimittäin julkaissut tänään oman versionsa Charlie Danielsin vuoden 1979 The Devil Went Down To Georgia -klassikosta. Vaikka kappalevalintaa itsessään voisikin pitää suhteellisen yllättävänä, sitäkin hämmentävämpää on Nickelbackin sovituksen raskaus ja kitaratiluttelun määrä.

”Nauhoitimme muutama vuosi sitten version The Devil Went Down To Georgiasta studiosessioissa hyvän ystävämme Dave Martonen kanssa”, yhtye kommentoi.”Se oli hauska kappale työstää ja toi meille kaikille mieleen monia hyviä muistoja. Kun Charlie Daniels menehtyi viime kuussa, maailma menetti musiikillisen ikonin. Toivomme, että meidän versiomme tuo edes puolet siitä ilosta, joka hänen alkuperäisesityksensä toi meille ja monille muille.”

Kuuntele alta.

Myös Korn julkaisi viime kuun lopulla oman näkemyksensä samaisesta kappaleesta. Voit käydä kuuntelemassa sen täällä. Kumpi maistuu paremmin?

Lisää luettavaa