”Olen tehnyt jo 26 biisiä enkä ole vielä valmis” – Slipknot-nokkamiehellä suuret suunnitelmat soololevyn suhteen

Corey Taylor ei aio asettaa itselleen tyylillisiä raja-aitoja.
20.11.2019 13:30

Slipknotin ja Stone Sourin keulilta tuttu Corey Taylor kertoi hiljattain työstävänsä ensimmäistä kunnon sooloalbumiaan, joka suunnitelmien mukaan näkisi päivänvalon vuonna 2021. Taylor puhui sooloprojektistaan hieman tarkemmin tuoreessa WhatCulturen haastattelussa (video artikkelin lopussa). Aiheesta uutisoi myös Blabbermouth.

”Fanina olemisessa mahtavinta on se, ettet koskaan unohda sitä intohimoa, jota tunnet musiikkia kohtaan etkä koskaan unohda biisejä, joita rakastat. Minulle mikään tyyli ei ole salainen pahe vaan kuuntelen ja soitan juuri sitä, mitä haluan. Se on mahtavaa”, Taylor tuumaa.

”On siis ollut siistiä rakentaa mahdollisesti avautuvaa soolouraa. Se tulee ilman muuta olemaan rokkipohjaista, mutta aion sekoittaa rokkia todella moneen erilaiseen juttuun. Mukana on rankempaa kamaa, mutta myös isoja, mahtailevia, maailmaa mullistavia kitarabiisejä, joiden mukana ei voi olla laulamatta. Sellainen minä nyt vain olen, enkä aio taistella vastaan. Olen tehnyt jo 26 biisiä enkä ole vielä valmis.”

Taylorin soolotouhut saavat tosiaan kuitenkin vielä hetken odottaa, sillä vastikään uuden albuminsa We Are Not Your Kind julkaissut Slipknot pitää miehen kiireisenä ja tien päällä vielä jonkun aikaa. Naamioyhtye nähdään esimerkiksi Suomessa 24. helmikuuta 2020.

”Minulle [uusi levy] tuntuu kuin Vol. 3:n ja Iowan risteytykseltä. Siinä on pimeyttä, mutta taiteellisella sävyllä. Siihen suuntaan olimme menossa jo Vol. 3:lla, mutta sitten jostain syystä – sisäisistä ristiriidoista johtuen tai jotain – eksyimme hieman reitiltä ja musiikki meni tavanomaisemmaksi. Paluu takaisin ruotuun tuntui mahtavalta. Tuumasimme, että nyt kahleet on irroitettu, tehdään taas levy meille itsellemme ja katsotaan, mitä tapahtuu”, Taylor toteaa.

Lisää luettavaa