Slipknotin ystävät, huomio: Corey Taylorilla on suuria suunnitelmia vuodelle 2021

23.8.2019 08:48

Corey Taylor ilahdutti SiriusXM-radioaseman väkeä tarjoamalla Trunk Nation -ohjelmassa kelpo skuupin: laulaja aikoo äänittää soololevyn, ja tuotoksen julkaisuajankohdaksi on kaavailtu vuotta 2021. Aiheesta kertoo myös Blabbermouth.

Ilmeisesti Taylor on miettinyt soololevyn tekemistä jo pitkän aikaa, ja nyt mies katsoi lopulta oikean hetken koittaneen.

”Rehellisesti sanoen en edes harkinnut sooloalbumin tekemistä, ennen kuin porukka alkoi kysellä aiheesta. Ja mitä enemmän minulta kysyttiin, sitä enemmän olin, että jos en tee soololevyä nyt, en varmaan saa sellaista aikaiseksi ikinä”, Taylor sanoi radiohaastattelussa.

”Joten joo, vuonna 2021 varmaan tapahtuu. Kasaan itse asiassa bändiä paraikaa. Olen jo kertonut asiasta Stone Sourin ja Slipknotin tyypeille, ihan vain kunnioituksesta. Siinä on kaikki, mitä kerron aiheesta nyt.”

Mihin suuntaan Taylor vie ilmaisuaan soolona? Jotenkin voisi kuvitella, että sieltä on tulossa hyvin erilaista musiikkia Slipknotiin ja Stone Souriin verrattuna. Taitava laulajahan Taylor on, joten aineksia riittää vaikka mihin.

Lisää luettavaa