Oletko aina halunnut olla levykauppias? – Nyt on arvokas pala joensuulaista musiikkihistoriaa tarjolla

Levy-Eskot etsii uutta yrittäjää puikkoihinsa.
8.1.2018 12:35

Joensuun Levy-Eskot juhli viime syksynä jo kaksikymppisiään. Nyt muutokset tuulet puhaltavat Maija Hakalan, Tomi Riionheimon ja Kimmo Suomalaisen perustamassa äänilevyjen erikoisliikkeessä: toukokuusta 2011 asti kaupan toimintaa pyörittänyt Tommi Piipponen jää syrjään ja Levy-Eskot etsii uutta yrittäjää liikkeen puikkoihin.

– Niin mukavaa kuin levynostajien palveleminen onkin, nyt on aika uusien haasteiden. Parikymmentä vuotta musiikkialalla on antanut huikeita kokemuksia, aika näyttää löytyykö tulevat tehtävät musiikin parista vai jostain muualta, Piipponen kommentoi.

Äänilevyjen lisäksi muun muassa bändipaitoja, musiikkikirjoja ja vinyylilevyjen oheistarvikkeita myyvä liike on tullut vuosien saatossa tutuksi myös tapahtumien lipunmyyntipaikkana, josta voi hankkia esimerkiksi Ilosaarirockin, Kihauksen, Kerubin, jazzkerhon tai Motoran pääsylippuja. Viime vuosina Levy-Eskot on järjestänyt aktiivisesti omiakin tapahtumia.

Uudella yrittäjällä on mahdollisuus jatkaa samalla kauppapaikalla Joensuun ydinkeskustassa omistajanvaihdoksen jälkeen, toteaa Piipponen, jonka lisäksi kaupassa työskentelee tällä hetkellä yksi osa-aikainen työntekijä.

– Levy-Eskot on ympäri Suomen tunnettu ja rakastettu kauppa, joten tarjolla on arvokas pala joensuulaista musiikkihistoriaa, Piipponen päättää.

Lisää luettavaa