”Olin aika varma, ettei James löisi hampaita suustani” – Linkin Park muistelee Metallicalle tekemäänsä keikkajäynää

17.2.2023 09:45

Linkin Parkin Mike Shinoda vieraili hiljattain The Howard Stern Show’ssa muistelemassa hieman menneitä. Räppäri kertoi muun muassa eräästä kerrasta, kun Linkin Park uskaltautui tekemään jotain, mitä kukaan muu ei tohtinut tehdä: jäynäilemään Metallican kustannuksella. Jupakka tapahtui vuonna 2003, kun bändit kiersivät yhdessä Pohjois-Amerikassa Summer Sanitarium -rundilla yhdessä Mudvaynen, Deftonesin ja Limp Bizkitin kanssa.

Vitsi piili siinä, että Shinoda ja kumppanit pistivät merkille, miten totisia ja synkeitä Metallican keikat tapasivat olla. Veijarit päättivät piristää tilannetta pikkuisen.

”Mietimme sitten, mikä olisi mahdollisimman vähän synkkä asia, mitä voisi tapahtua”, Shinoda sanoo.

”Päätimme lopulta mennä lavalle piknikkikorin kanssa. Meillä oli voileipiä ja juomia ja Chester [Bennington] taisi skeitata siihen paikalle. Me muut kävelimme siihen, kun he soittivat muistaakseni Master of Puppetsia, ja pistimme pystyyn piknikin Larsin kohdalle.”

Shinoda lisää, että veitikat olivat saaneet luvan jekulleen Metallican turvamiehiltä, joten heitä ei heitetty saman tien pois lavalta.

”Bändin tyypit nauroivat. He kääntyivät ympäri kesken biisin ja nauroivat meille. On outoa sanoa näin, mutta tunsimme heidät riittävän hyvin, että olimme melko varmoja, ettei James löisi minulta hampaita suusta”, Shinoda sanoo.

Lisää luettavaa