Oliverin Ei se taida riittää on laulu kaikille omaa tietään ja reittiään etsiville – Kuuntele Musen, Royal Bloodin ja Billy Talentin innoittama kappale

Kappale löytyy myöhemmin syksyllä ilmestyvältä viidenneltä pitkäsoitolta.
27.8.2021 09:58

Jyväskyläläinen Oliver-yhtye julkaisee viidennen studioalbuminsa Yhtä kuin elämä perjantaina 1. lokakuuta. Tänään levyn ennakkomyynnin kunniaksi on julkaistu tuore single Ei se taida riittää, joka sai alkunsa basisti Lasse Hietalan sävelkynästä ja käsittelee tyytymättömyyttä ja riittämättömyyden tunnetta.

”2020 syksyllä keikat peruuntui ja päätettiin, että keväällä 2021 tehdään viides albumi loppuun. Biisejä puuttui vielä ja sovittiin, että jokainen bändin soittoniekka tekee yhden sävellyksen levylle lisää. Mietin, että tuleva levy kaipaa vielä yhtä riffibiisiä, joten sellainen oli tehtävä. Aika nopeasti alkoi syntymään kappaleen riffi ja se on hyvin autenttisesti ihan tästä tekovaiheesta jäänyt samaan muotoon. Kiitos riffin referensseistä Muselle, Royal Bloodille ja Billy Talentille. Basson rooli on iso koko biisissä, kiitos tuottajamme Tuomas Kokon, joka hoksasi, että biisin pitää lähteä bassoriffillä”, Hietala kertoo kappaleen synnystä.

Ei se taida riittää on laulu kaikille omaa tietään ja reittiään etsiville. Se on laulu muutoksesta ja halusta kehittyä. Ei se taida riittää sanoo sen mitä moni ei uskalla sanoa ääneen. Kappaleen kannustamana toivon, että mahdollisimman moni ymmärtäisi elää puolikkaan elämän sijaan kokonaista ja täyttä elämää”, laulaja-kitaristi Jari Väyliö kiteyttää kappaleen tekstin.

 

Lisää luettavaa