Omaehtoista taidetta tukeva Perttu Häkkisen säätiö järjestää gaalaillan – Luvassa muun muassa skweeen Suomi-Ruotsi-maaottelu

Perttu Häkkisen säätiön logon on suunnitellut Mikko Vilunki Viljakainen.

Gaalassa jaetaan myös säätiön ensimmäiset stipendit.

Vuosi sitten menehtyneen muusikko-toimittaja Perttu Häkkisen muistoa ja perintöä kunnioittava Perttu Häkkisen säätiö järjestää marraskuussa ensimmäisen gaalailtansa, jossa jaetaan säätiön historian ensimmäiset stipendit tieteen, taiteen ja kulttuurin tekijöille ja kuunnellaan säveltaidetta, josta vastaavat Perttu Häkkisen Tähtiportti-yhtye, Timo Kaukolampi ja lukuisat tiskijukat.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös skweee-musiikin maaottelu, jossa ovat vastakkain genren keskeiset levy-yhtiöt eli Suomen Harmönia sekä Ruotsin Flogsta Dancehall. Ai että mitä on skweee? Se selviää gaalassa valkokankaalta esitettävästä We Call It Skweee -dokumenttielokuvasta, jonka ovat ohjanneet Iacopo Patierno ja David Giese ja jonka yksi keskeisistä hahmoista on Randy Barracuda eli Perttu Häkkinen.

Perttu Häkkisen säätiön gaala vol. 1 järjestetään Helsingin Ääniwallissa perjantaina 1. marraskuuta. Liput tapahtumaan myy Tiketti ja sen tuotot käytetään suomalaisen undergroundkulttuurin tukemiseen.