Opeth perui keikan, Cynic ja The Ocean soittavat

15.12.2008 11:42

Ruotsalaisen Opethin loppuunmyyty keikka Helsingin Kaapelitehtaalla on peruttu. Konsertin piti tapahtua tänään 15.12. Peruuntumisen syynä on Opethin laulajakitaristi Mikael Åkerfeldtin sairastuminen. Tarkemmin sanottuna kurkunpään tulehdus.

Ruotsalaisen Opethin loppuunmyyty keikka Helsingin Kaapelitehtaalla on peruttu. Konsertin piti tapahtua tänään 15.12. Peruuntumisen syynä on Opethin laulajakitaristi Mikael Åkerfeldtin sairastuminen. Tarkemmin sanottuna kurkunpään tulehdus. Tiedotteen mukaan "bändi oli jo saapunut Suomeen ja myös konsertin rakennustyöt oli saatu Kaapelitehtaalla valmiiksi".

Korvaavaa Opeth-konserttia ei ole luvassa, mutta bändi palaa Suomeen neljän keikan kiertueelle ensi helmikuussa. Tulevien konserttien liput tulevat myyntiin ylihuomenna keskiviikkona, mutta tämän illan keikan lippujen omistajilla on tänään ja huomenna mahdollisuus ostaa tai varata liput helmikuun konsertteihin.

Tämä illan lämmittely-yhtyeet Cynic ja The Ocean sen sijaan esiintyvät Dante’s Highlight -ravintolassa. Konsertin 5 euroa maksavat liput ovat myynnissä ainoastaan ovelta. Paikka aukeaa kello 21.00 ja The Ocean soittaa kello 22.00 ja Cynic kello 23.15. Keikan ikäraja on18 vuotta.

www.opeth.com

Lisää luettavaa