Over The Top! Tehkää itse perässä! – Motörhead tuli, näki ja voitti

Motörhead esiintyi Helsingin Hartwall-areenalla komean yleisömäärän edessä. Siitäkin huolimatta, että moni taatusti epäili orkesterin esiintymistä viime hetkiin asti – onhan pian päättyvän eurokiertueen aikana peruttu keikkoja turhankin tiiviiseen tahtiin. (Aivan kuten olemme muistaneet kertoa).

Jos joku odotti Motörheadin olevan elämänsä kunnossa niin Philthy ”Animal” Taylorille omistettu Helsingin-konsertti saattoi olla jonkinasteinen pettymys. Mutta se paljon suurempi joukko, joka toki ymmärtää, ettei Lemmy ole enää neljäkymppinen villivarsa, saattoivat poistua areenan uumenista enemmän tai vähemmän tyytyväisenä. Ja hei, lähdetään nyt siitä, että bändi kuitenkin esiintyi – sehän on jo näinä aikoina eräänlainen voitto…!

Settilista oli sama kuin vaikkapa Tukholmassa, mutta Helsingissä illan erikoisvieraana nähtiin Michael Monroe, joka nousi lavalle No Class -klassikon ajaksi. Myös yleisön puolella näkyi lukuisa joukko suomalaisen rockin klassikkoja, etunenässä Motörhead-spesialistit Twist Twist Erkinharju ja Kaarle Viikate.

Viimeksi mainitun kommentti kuvastaa iltaa, sekä Motörheadia ja Lemmyä, suhteellisen täydellisesti:

”Over The Top! Tehkää itse perässä!”

Uutta Michael-videota odotellessa: