Ozzy Osbourne jatkaa Donald Trumpin kritisoimista – ”Jos presidentti sanoo jotakin, toimin juuri päinvastoin”

25.8.2020 21:42

Ozzy Osbourne kritisoi SiriusXM:n Ozzy’s Boneyard -radiokanavalla Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia. Kyseessä ei ollut suinkaan ainutkertainen tapahtuma, sillä Pimeyden prinssi arvosteli vastikään Trumpin toimia koronakriisin hoitoon liittyen.

Aluksi Ozzy kannusti ohjelmassaan kuulijoita pitämään huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä koronaviruspandemian hillitsemiseksi ennen kuin kävi Trumpin kimppuun.

”Käyttäkää maskeja, peskää käsiänne ja pitäkää sosiaalista etäisyyttä”, mies ohjeistaa. ”En käy missään. Jos presidentti sanoo jotakin, toimin juuri päinvastoin. Hän muuttaa mieltään tunnin välein. Siis ihan kirjaimellisesti. Olen vain, että ’Mitä?'”

Mies painotti myös tunteiden jakamisen tärkeyttä näinä epävarmoina aikoina.

”Ihmisten täytyy oppia jakamaan tunteensa sellaisten ihmisten kanssa, joihin he luottavat”, Ozzy toteaa. ”Karanteenissa olevien ihmisten, jotka ovat huolissaan pandemiasta, täytyy purkaa tunteitaan, sillä jos he eivät tee niin, he masentuvat. Ja jos masennut, kuka tietää mitä tapahtuu seuraavaksi?”

”Jos sinulla on paras ystävä tai joku, johon luotat, älä epäröi avautua”, mies jatkaa. ”Olemme kaikki samassa kusessa. Olemme kaikki tilanteessa, jossa emme halua olla. Kun olen yksin pääni sisällä, se on vitun paha paikka. Pääni ei koskaan kerro minulle mitään hyvää.”

Lisää luettavaa