Ozzy Osbourne: ”Olen ehdottomasti erittäin ylpeä siitä, mitä olen tehnyt elämälläni”

https://www.youtube.com/watch?v=l-fJMMHgwGM

Black Sabbathin kotikaupungissa Birminghamissa valmistaudutaan kesäkuussa luvassa oleviin Home of Metal: Black Sabbath – 50 Years -heavy metal -näyttelyn avajaisjuhlallisuuksiin. Nimensä mukaisesti näyttelyllä juhlistetaan Black Sabbathin merkittävää musikaalista perintöä. Tapahtuma on avoin kävijöille 26.6.–29.9. välisen ajan.

Black Sabbath -musikantit ovat antaneet hankkeelle siunauksensa, ja miekkoset nähdään myös tuoreella näyttelyn mainosvideolla. Yltä löytyvällä pätkällä Ozzy Osbourne toteaa, ettei ole koskaan pyrkinyt peittelemään juuriaan ja kannustaa fanejaan seuraamaan unelmiaan.

”Mitä ihmiset sitten minusta ajattelevatkaan — eikä minulla ole liian monia mahdollisuuksia päästä katsomaan Birminghamia — en ole koskaan yrittänyt peitellä aksenttiani, enkä ole koskaan kiistänyt olevani kotoisin Birminghamista”, Ozzy sanoo ja jatkaa: ”Olen ehdottomasti erittäin ylpeä siitä, mitä olen tehnyt elämälläni; se on uskomatonta. Pidä vain kiinni unelmistasi, sillä tiedätkö mitä? Aina silloin tällöin ne käyvät toteen.”

”On kunnia olla osa Home of Metalia”, mies jatkaa. ”Olen vain birminghamilaiskundi, jota on siunattu todella omistautuneilla faneilla.”

”Fanit ovat elämänlankamme”, Tony Iommi lisää. ”He ovat aina tukeneet meitä.”

Myös Geezer Butler jatkaa samoilla linjoilla: ”Olen aina sanonut, että Sabbath-fanit ovat kaikkein lojaaleimpia, rehellisimpiä ja itsenäisesti ajattelevia. Kiitän heitä kaikkia uskomattomasta tuesta kaikkina näinä vuosina.”

Yhtye on lainannut näyttelyn käyttöön muun muassa henkilökohtaisia valokuvia, faneilta saatuja lahjoja, esiintymisasuja ja koruja.

Lisätietoja Birminghamin Museum & Art Galleryssä järjestettävästä näyttelystä löydät tapahtuman kotisivuilta.