Ozzy Osbourne yrittää sinnikkäästi saada itseään taas keikkailukuntoon – ”En minä ole kuolemaisillani”

Osbourne kuitenkin sanoo olevansa kuin "yksijalkainen mies perseenpotkimiskilpailussa".
1.3.2023 08:41

Ozzy Osbourne ilmoitti kuukausi sitten joutuvansa taipumaan terveysongelmiensa edessä ja perumaan usealla vuodella lykkääntyneen Euroopan-kiertueensa, johon kuului myös esiintyminen Suomessa. Nyt tuoreessa Sirius XM:n Ozzy Speaks -ohjelmassa pimeyden prinssi kertoi tuoreita kuulumisiaan ja antoi tilannepäivityksen terveydentilastaan.

”Et pysty kuvittelemaankaan, miltä… Minusta tuntuu kuin olisin yksijalkainen mies perseenpotkimiskilpailussa”, Osbourne toteaa.

”Olen yhä jatkuvissa kivuissa. Yritän parhaani mukaan pysyä kaukana kipulääkkeistä, mutta joskus tulee hetkiä, jolloin minun on vain pakko ottaa jotain. Viime viikollakin meni kaksi perättäistä yötä, etten nukkunut silmäystäkään. Jos haluat kiduttaa minua, pidä minut vain valveilla pari päivää putkeen niin kerron sinulle mitä ikinä haluat minun kertovan.”

Osbourne sanoo levyjen tekemisen olevan tällä hetkellä ainoa asia, joka auttaa häntä jaksamaan. Laulajan mieli halajaa kuitenkin yhä palavasti keikoille ja vaikka Osbournen kuukausi sitten julkaistu tiedote antoikin ymmärtää, että keikkailut on nyt lopullisesti keikkailtu, Osbourne ei ole vielä heittänyt pyyhettä kehään.

”Olen paiskinut lujasti töitä päästäkseni taas jaloilleni, mutta tulimme nyt siihen pisteeseen, että Sharon (Osbourne, Ozzyn vaimo ja manageri) sanoi minulle, ettemme voi enää bookata kiertueita ja sitten perua niitä. Jos en enää koskaan pääse kiertueelle, olkoon niin. Mutta jos kysyisit minulta nyt, pystynkö lähtemään kiertueelle kuukauden päästä, en voi sanoa kyllä. Tällä hetkellä se ei onnistu”, Osbourne sanoo.

Osbourne sanoo olevansa myös turhautunut siihen, miten joissain medioissa on maalailtu laulajan olevan jo toinen jalka haudassa.

”En minä ole kuolemaisillani. Ihan oikeasti nyt, kaverit. Eikö minua ole koeteltu jo ihan tarpeeksi? Jos lääkärini sanoisi minulle tänään, että voit taas lähteä kiertueelle, ei sellaisen järjestelemiseen menisi kuin kuusi kuukautta.”

Lisää luettavaa