Ozzy Osbournen poika Jack lähti auttamaan ukrainalaispakolaisia – ”Jonkun lipun kuvan julkaiseminen ei tuntunut riittävältä”

25.3.2022 09:16

Jack Osbourne on hyvällä asialla. The Osbournes -tosi-tv-sarjasta tuttu nuorukainen on varttunut 36-vuotiaaksi mieheksi, jolla on itsellään jo kolme lasta. Niinpä ei ole ihme, että Osbourne halusi auttaa myös ukrainalaislapsia, jotka äitiensä kera yrittävät päästä sotaa pakoon.

Osbourne julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, missä hän kertoo matkanneensa Romanian ja Ukrainan rajalle, missä Third Wave Volunteers -järjestö auttaa pakolaisia parhaansa mukaan. Nyttemmin Osbourne on jo palannut kotiin.

”Tehtävänämme oli tarjota lääkintäapua orvoille, joita evakuoitiin Ukrainasta toisen vapaaehtoisjärjestön avulla. Siellä ollessani emmme saaneet lapsia turvaan, mutta nyt järjestö on onneksi alkanut evakuoida heitä”, Osbourne kirjoittaa.

”Rajalla työskennellessäni näin, millainen ihminen voi olla pahimmillaan ja parhaimmillaan. Näin pakolaisaaltoja toisensa perään, kun enimmäkseen naiset ja lapset etsivät turvaa. Kaikkialla aisti pelkoa ja epävarmuutta.”

Osbourne lisää, ettei uutisista välity koko kuva hädän todellisesta määrästä. Osbourne kiittää myös vapaaehtoistovereitaan, joiden henkilöllisyyttä hän ei turvallisuussyistä paljasta. Lue alkuperäinen päivitys alta:


Soundi osoittaa tukensa Ukrainalle ja tuomitsee Venäjän sotatoimet. Linkin takaa löytyy lista lahjoituskohteista, jotka auttavat Ukrainan sodan uhreja:https://linktr.ee/apuaukrainaan

Lisää luettavaa