Ozzy Osbournen poika päivittää isänsä kuulumisia: ”Kun hän valittaa arkipäiväisistä asioista, tiedät että hänellä menee hyvin”

Ozzy Osbourne vuonna 2011.
Markus Laakso

Ozzy Osbourne on kärvistellyt viime vuoden lopun ja kuluneen alkuvuoden melkoisessa terveydellisessä kiirastulessa, joka kulminoitui lopulta miehen pahaan kaatumiseen kotonaan. Tämän seurauksena vuoden 2019 kiertuesuunnitelmat menivät kerralla täysin uusiksi, ja tämäkös harmitti sekä miestä itseään että tämän keikkoja kuumeisesti odottaneita faneja.

Mies kävi sittemmin leikkauksessa korjailemassa rytäkässä saamiaan jalkavammoja ja toipuminen on edennyt nyt siihen pisteeseen, että valoa alkaa viimein pilkahdella tunnelin päässä. Jack Osbourne tietää nimittäin kertoa, että Pimeyden prinssi on palailemassa takaisin tolpilleen ja voi jo paljon paremmin kuin vielä muutamaa viikkoa aiemmin.

”Hän voi hyvin. Hän on jälleen oma kyyninen itsensä, joka on aina hyvä merkki”, Jack kertoo Peoplelle uutta Portals to Hell -tv-ohjelmaansa promotoidessaan. ”Kun hän valittaa arkipäiväisistä asioista, hänellä menee hyvin. Hän on ennallaan. Kun kaikki televisiossa on perseestä ja kaikki talossa on rikki, hän voi hyvin.”

Jack kommentoi isänsä tilaa samansuuntaisesti myös Jenny McCarthy Show’ssa (video alla). ”Hänellä menee oikein hyvin. Hän voi hyvin”, mies vakuuttaa. ”Hän on palaamassa takaisin tolpilleen, joten hän on kunnossa.”